Ελενη Χρονια Πολλα / CRAZY WATER CHALKIDA: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ''ΚΩΣΤΑ'' ΚΑΙ ''ΕΛΕΝΗ'' : Κατά τη διάρκεια επίσημης παρουσίασης από την stellantis, προέκυψαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ των οποίων είναι και η παρουσίαση του νέου punto.. Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά. Να ζήσεις όνομα και χρόνια πολλά μεγάλη/ος να γίνεις με άσπρα μαλλιά παντού να. Μην μετράς ποτέ τα χρόνια και τα ποτήρια. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. Κάθε φορά που γεννιόνταν μία κόρη, ο πατέρας της ελένης, της ασημίνας και της δρόσως στην πιο περήφανη λεύκα, όμως, στη λεύκα της ελένης, ένα σμήνος από άγριες μέλισσες είχε πια φωλιάσει.

Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη όπως είμαστε και εμείς που σε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να έχεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ότι. Τα διδαγματα πολλα σε πολλα επιπεδα. Ελπίζω οι ευχές στο facebook να μην είναι ατελείωτες και να τελειώσεις με το να. Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. @deathstroke1 , για να βοηθησεις παραπανω πες καποιους απ το καστ εστω κ χρονια παραγωγης.

27 Χρονια πολλα ideas | ονομαστική εορτή, κάρτες γενεθλίων ...
27 Χρονια πολλα ideas | ονομαστική εορτή, κάρτες γενεθλίων ... from i.pinimg.com
@deathstroke1 , για να βοηθησεις παραπανω πες καποιους απ το καστ εστω κ χρονια παραγωγης. Χρόνια πολλά και σου εύχομαι υγεία, ειρήνη, ευτυχία, μαρία, ελένη, κίτσα, ρίτσα, κούλα, βούλα, σούλα και οποία άλλη θες εσύ! ♥ σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Хронья пола ки эфтихизмена ке оти эпифимис долгих счастливых лет! Κατά τη διάρκεια επίσημης παρουσίασης από την stellantis, προέκυψαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ των οποίων είναι και η παρουσίαση του νέου punto. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται τα θέατρα της επιδαύρου και της δωδώνης. Τα φετινά γενέθλια εύχομαι να διαφέρουν, την ευτυχία και χαρά στο μέλλον να σου χρόνια πολλά και σου εύχομαι υγεία, ειρήνη, ευτυχία, μαρία, ελένη, κίτσα, ρίτσα, κούλα, βουλα. 100 850 tykkäystä · 1 880 puhuu tästä.

100 850 tykkäystä · 1 880 puhuu tästä.

Ευχηθείτε χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας ανθρώπους, φίλους, γνωστούς. Τα διδαγματα πολλα σε πολλα επιπεδα. Χρήστος παπαδόπουλος • μουσική διασκευή: Μην μετράς ποτέ τα χρόνια και τα ποτήρια. Ελπίζω οι ευχές στο facebook να μην είναι ατελείωτες και να τελειώσεις με το να. Μην μετράς τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Αγαπητή μας ανιψιά, αννούλα μας, σου αννούλα μου, καρδούλα μου χρόνια υπέροχα και λαμπερά στέλνω φιλάκια και χαρά και μια μεγάλη αγκαλιά για να σου πω χρόνια πολλά! Στις αρχές του 1990 υπήρχε μια παρέα τριών κοριτσιών από τα τρίκαλα. Ξέρω πως δεν έχεις ιδέα τι έκανε ο άγιος από τον οποίον πήρες το όνομα σου χρόνια σου πολλά! Σου ευχομαι υγεία, ειρήνη, βιολέτα, μάρια, κατερίνα, ελένη, κικίτσα, κούλα, σούλα, τούλα και όποια άλλη θέλεις εσύ!! Или χρόνια πολλά — хронья пола! ♥ πολλές ευχές στον καλύτερό μου φίλο!

Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο. Näytä lisää sivusta ευχές και χρόνια πολλά facebookissa. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται τα θέατρα της επιδαύρου και της δωδώνης. Μην μετράς ποτέ τα χρόνια και τα ποτήρια.

Το blog της Πετρούσας: 21η Μαίου 2015: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ...
Το blog της Πετρούσας: 21η Μαίου 2015: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ... from 2.bp.blogspot.com
Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. Τα διδαγματα πολλα σε πολλα επιπεδα. Να ζήσεις όνομα και χρόνια πολλά μεγάλη/ος να γίνεις με άσπρα μαλλιά παντού να. Χρόνια πολλά και σου εύχομαι υγεία, ειρήνη, ευτυχία, μαρία, ελένη, κίτσα, ρίτσα, κούλα, βούλα, σούλα και οποία άλλη θες εσύ! Хронья пола ки эфтихизмена ке оти эпифимис долгих счастливых лет! Χρήστος παπαδόπουλος • μουσική διασκευή: Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο. Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη.

Αγαπητή μας ανιψιά, αννούλα μας, σου αννούλα μου, καρδούλα μου χρόνια υπέροχα και λαμπερά στέλνω φιλάκια και χαρά και μια μεγάλη αγκαλιά για να σου πω χρόνια πολλά!

Ελπίζω οι ευχές στο facebook να μην είναι ατελείωτες και να τελειώσεις με το να. Просмотров 6 тыс.3 года назад. ♥ πολλές ευχές στον καλύτερό μου φίλο! @deathstroke1 , για να βοηθησεις παραπανω πες καποιους απ το καστ εστω κ χρονια παραγωγης. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη. Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Τα φετινά γενέθλια εύχομαι να διαφέρουν, την ευτυχία και χαρά στο μέλλον να σου χρόνια πολλά και σου εύχομαι υγεία, ειρήνη, ευτυχία, μαρία, ελένη, κίτσα, ρίτσα, κούλα, βουλα. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται τα θέατρα της επιδαύρου και της δωδώνης. Τα διδαγματα πολλα σε πολλα επιπεδα. 100 850 tykkäystä · 1 880 puhuu tästä. Хронья пола ки эфтихизмена ке оти эпифимис долгих счастливых лет!

Να ζήσεις όνομα και χρόνια πολλά μεγάλη/ος να γίνεις με άσπρα μαλλιά παντού να. Χρόνια πολλά στην ελένη μενεγάκη! Хронья пола ки эфтихизмена ке оти эпифимис долгих счастливых лет! Или χρόνια πολλά — хронья пола! Χρήστος παπαδόπουλος • μουσική διασκευή:

Ελενη on Twitter: "Καλημέρα Ανδρέα κ χρόνια πολλά!!! υγεία ...
Ελενη on Twitter: "Καλημέρα Ανδρέα κ χρόνια πολλά!!! υγεία ... from pbs.twimg.com
Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. @deathstroke1 , για να βοηθησεις παραπανω πες καποιους απ το καστ εστω κ χρονια παραγωγης. Μην μετράς ποτέ τα χρόνια και τα ποτήρια. Χρήστος παπαδόπουλος • μουσική διασκευή: Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη όπως είμαστε και εμείς που σε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να έχεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ότι. Μην μετράς τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά. ♥ πολλές ευχές στον καλύτερό μου φίλο! Ξέρω πως δεν έχεις ιδέα τι έκανε ο άγιος από τον οποίον πήρες το όνομα σου χρόνια σου πολλά!

Σου ευχομαι υγεία, ειρήνη, βιολέτα, μάρια, κατερίνα, ελένη, κικίτσα, κούλα, σούλα, τούλα και όποια άλλη θέλεις εσύ!!

Κατά τη διάρκεια επίσημης παρουσίασης από την stellantis, προέκυψαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ των οποίων είναι και η παρουσίαση του νέου punto. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη όπως είμαστε και εμείς που σε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να έχεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ότι. Κάθε φορά που γεννιόνταν μία κόρη, ο πατέρας της ελένης, της ασημίνας και της δρόσως στην πιο περήφανη λεύκα, όμως, στη λεύκα της ελένης, ένα σμήνος από άγριες μέλισσες είχε πια φωλιάσει. Τα φετινά γενέθλια εύχομαι να διαφέρουν, την ευτυχία και χαρά στο μέλλον να σου χρόνια πολλά και σου εύχομαι υγεία, ειρήνη, ευτυχία, μαρία, ελένη, κίτσα, ρίτσα, κούλα, βουλα. Μην μετράς τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά. @deathstroke1 , για να βοηθησεις παραπανω πες καποιους απ το καστ εστω κ χρονια παραγωγης. Ευχηθείτε χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας ανθρώπους, φίλους, γνωστούς. Μεγάλη διπλή γιορτή σήμερα και μη λησμονήσετε να πείτε χρονια πολλα ελενη ελενα ελενιτσα λενα ελεονωρα ελεονορα. Хронья пола ки эфтихизмена ке оти эпифимис долгих счастливых лет! Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη. Näytä lisää sivusta ευχές και χρόνια πολλά facebookissa. Χρόνια πολλά στον κωνσταντίνο και την ελένη για τη σημερινή εορτή. Πολύχρονος να είσαι και γερός σαν τα ψηλά βουνά.

Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη ελενη. Ευχόμαστε ο κύριος να σας δίνει υγεία, ευτυχία, σύνεση, αγάπη και γαλήνη.